materialen voor meubelbekleden

Gaat u zelf aan de slag met het repareren, meubelstofferen of opknappen van uw meubel? Of wellicht wil u zelf een loungebank maken in uw tuin maar heeft u nog buitenkussens nodig die water afstotend zijn. Dan kunt u terecht bij Atelier Louelle. Loop gewoon eens binnen met de vraag of wij de materialen hebben om uw meubel op te knappen. U bent van harte welkom.

Materialen bestellen voor meubelbekleden

Niet alle materialen hebben wij direct op voorraad maar alles is per stuk of per meter te bestellen. Ook voor losse materialen kunt u terecht bij Atelier Louelle.

Meubelstoffen bestellen

Bent u op zoek naar meubelstoffen die u wilt bestellen? Atelier Louelle beschikt over meerdere leveranciers waarvan wij stoffen leveren. Deze meubelstoffen zijn vaak per meter of per huid te bestellen. Lees meer..

Polyether/Koudschuim

Polyether of koudschuim is vanaf 0,5 cm. tot de gewenste dikte verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten.
Zachte rugkwaliteit – Standaard zitkwaliteit – stevige zitkwaliteit.

Materialen voor afwerking van uw meubel

Ook materialen voor afwerking van meubels zoals meubelnagels en aggrementband kunt u direct bij ons bestellen of kopen indien in voorraad.

Onderhoudsmiddelen

Bent u op zoek naar onderhoudsmiddelen voor uw meubel voor hout, leder, textiel of natuursteen dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u voorzien van advies en het juiste  product voor het schoonmaken of bijhouden van uw meubel met de juiste materialen.

Gaat u een nieuw meubel kopen of laat u het bij ons stofferen? Met het pakket van Royal textile care krijgt u 5 jaar garantie tegen vlekken! Deze spray beschermt uw nieuwe meubelen optimaal tegen vlekken.

Materialen voor uw meubel direct bestellen

Voor meer informatie kunt u bellen of een bezoek brengen aan ons atelier. Wilt u direct weten of wij de materialen in huis hebben of voor u kunnen bestellen? Stel uw vraag en wij zullen kijken of wij hetgene voor u kunnen bestellen.

Contact

Bent u benieuwd wat wij bij Atelier Louelle kunnen betekenen voor materialen voor uw meubel? U bent van harte welkom!

Wel zijn wij vaak onderweg naar klanten. Graag willen wij u vragen telefonisch contact op te nemen om te voorkomen dat u voor een gesloten deur staat.