Meubelstofferen

Een meubel kan veel waarde bevatten doordat het comfortabel is, u eraan gehecht bent, van een speciale designer is en nog veel meer. Door het meubel geheel naar uw eigen smaak en idee te herstofferen krijgt uw meubel weer een nieuw leven. Als alleen de vulling van uw zitkussens aan vernieuwing toe zijn kunnen wij deze opnieuw vullen. Voor  reparaties aan kussens en meubels (hout) kunt u ook bij ons terecht.

Uw meubel laten stofferen

Een antieke stoel blijft een antieke stoel, een designmeubel blijft design en beide zijn heel goed op te knappen. Met wat veren en singels, fris krijn of schuimrubber, een nieuwe stof en het meubel is weer een pronkstuk. Bij Atelier Louelle wordt tijd gemaakt voor kwaliteit en ambacht.

Meubelstofferen is een echt ambachtelijk beroep dat je met liefde en passie moet beoefenen en met een resultaat waar je de mensen echt een plezier mee doet.

 

Contact

Bent u benieuwd wat wij bij Atelier Louelle kunnen betekenen voor uw meubel? U bent van harte welkom! Wel zijn wij vaak onderweg naar klanten. Graag willen wij u vragen telefonisch contact op te nemen via 0611174209 om te voorkomen dat u voor een gesloten deur staat.